Storing melden

Wij verrichten ook onderhoud en storingen aan uw verwarmingsketel. RoPee Installatietechniek heeft geen All in Tarief, Wij zetten uw gegevens in ons systeem en benaderen u wanneer uw ketel weer een onderhoudsbeurt nodig heeft. Onderhoud van verwarming CV ketels, boilers, geisers, complete verwarmingssystemen voor particuliere en bedrijven. U betaald per keer voor een onderhoudsbeurt. Storing melden doet u hieronder.

Bel +31773076812 – +31629461417 of regel het direct zelf

Sommige cv-ketel storingen kunt u gemakkelijk zelf verhelpen. Lukt dat niet, dan kunt u ons natuurlijk bellen. Voor spoedeisende storingen zijn we van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tot 17.30. Na 17:30 kunt u inspreken en/of het contactformulier invullen of een e-mail sturen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Niet spoedeisende storingen online melden kan ook.

Zelf een cv-ketel storing verhelpen

Sommige storingen zijn gemakkelijk door uzelf te verhelpen. Doorloop de checklist cv-ketel storing. Of probeer 1 van de mogelijkheden hieronder.

Cv-ketel resetten Cv-ketel ontluchten Cv-ketel bijvullen

Direct storing melden

Vul hier uw gegevens en de omschrijving van de storing in. Het liefst ook inclusief een storingscode. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Is er spoed bij? Bel dan naar +31 (0) 77 – 307 68 12. Wij staan voor u klaar!

    Uw toestel

    Wat is de storingcode? (omschrijving, bijvoorbeeld code op display)

    Omschrijf zo nauwkeurig mogelijk waar de storing over gaat