Gas- water- en rioolvoorzieningen

Heb je net een nieuwe woning gekocht of ben je druk bezig met een verbouwing? Met onze ruim 15 jaar ervaring helpen we graag. Dit scheelt je uiteindelijk een hoop tijd, gedoe en frustratie. En omdat wij samenwerken met een vaste groep betrouwbare partners kunnen we vrijwel alle werkzaamheden voor je uit handen nemen. Zo wordt jouw droomproject straks de werkelijkheid. Zonder zorgen, met plezier.

Rioolwerkzaamheden

Het riool is belangrijker dan je denkt, dat heb je pas door als er problemen zijn. Daarom is het slim om het riool goed te laten onderhouden. Wil je het riool aanpassen op nieuwe situaties, afvoeren vervangen of het riool laten repareren? Met onze 15 jaar ervaring en vakbekwame monteurs bieden we graag een oplossing.

 

Complete rioolsystemen

RoPee legt al jouw rioolsystemen aan: van pvc sifon tot complexe hoofdrioolsystemen. Ook voor bedrijven en campings leggen wij complete rioleringssystemen aan. Een specialisme waarbij we ook de graafwerkzaamheden voor je uit handen nemen.

Gas- water- en rioolvoorzieningen nodig voor nieuw- en verbouw?

Ja, dat zoek ik Onderhoud aanvragen
>

Regenwater afvoer

Wil je het regenwater slim opvangen? Een trend die we steeds vaker terugzien, en gelukkig maar. Wij leveren en installeren binnen- en buitenafvoersystemen van alle diameters. Ook verzorgen we de complete afvoer van regenwater en dakgoten. Desgewenst leggen we een gescheiden regenwater afvoersystemen aan volgens de norm.

 

Gasleiding

Wil je een gasleiding laten leggen, controleren of afpersen? Onze gediplomeerde vakmensen coördineren het gehele project. Vakkundig, persoonlijk en vriendelijk.