Van cv-ketels tot vloerverwarming

Aangename temperaturen en warm water in je woning of kantoor, daar heb je minimaal een goed werkende cv-ketel voor nodig. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij je langs. Met onze ruim 32 jaar ervaring mag je rekenen op vakmanschap.

Vernieuwen, repareren en onderhouden van je cv-ketel

Of het nu gaat om een nieuwe cv-ketel, het repareren van je huidige cv-ketel of het jaarlijkse onderhoud van je cv-ketel: RoPee Installatietechniek regelt het voor je. Een moderne cv-ketel zorgt niet alleen voor veiligheid, maar verhoogt ook de energie-efficiëntie.

 

NEFIT cv-ketels

Om onze kwaliteit te garanderen zijn wij uitsluitend NEFIT dealer. Een A-merk, altijd goed bereikbaar en met servicemonteurs in de buurt. Mocht er dus iets zijn, dan staan ze snel voor je klaar.

Reparatie, onderhoud of een nieuwe cv-ketel nodig?

Ja, dat zoek ik Onderhoud aanvragen
>

Hr-ketels en verwarmingstechniek

Naast cv-ketels installeren we ook hr-ketels, doorstroomtoestellen en overige verwarmingstechniek. Ook verzorgen we het onderhoud en verhelpen we eventuele storingen.

 

Vloerverwarming

Een andere manier van (bij)verwarmen is vloerverwarming. Wij leggen vloerverwarming in bestaande woningen, nieuwbouw en aanbouw. We stemmen gelijk je cv-ketel op de vloerverwarming af voor het beste rendement. Dit zorgt voor lagere energiekosten.

Gecertificeerd in cv-ketels

Sinds 1 april 2023 is de nieuwe Co2-wetgeving van kracht. Dit betekent dat bedrijven gecertificeerd moeten zijn om cv-ketels te mogen onderhouden en plaatsen. RoPee beschikt over de juiste certificaten en voldoet aan de nieuwste wetgeving.

Jouw woonplezier vergroten

Het doel in ons werk: jouw woonplezier vergroten. Dit doen we door het leveren van kwaliteit. Op een servicegerichte, transparante en persoonlijke manier. Wij begeleiden elk project van A tot Z, zodat je altijd maar één aanspreekpunt hebt. Wel zo fijn.