Van sanitair tot complete badkamer

De badkamer: ooit een praktische ruimte, nu de plek in huis waar we tot rust komen. Dan wil je dat het een fijne ruimte is, toch? RoPee Installatietechniek heeft ruime ervaring in zowel luxe als eenvoudige badkamers en sanitaire installaties. We zijn aangesloten bij twee leveranciers die beschikken over uitgebreide showrooms, daarom zijn we ook prijstechnisch interessant.

Losse onderdelen van de badkamer

Wil je losse onderdelen in de badkamer vervangen? Dat kan natuurlijk ook. Van een nieuw toilet, wastafels, kranen tot douchegarnituren. Wij leveren en plaatsen alle merken.

 

Elektra en leidingwerk voor de badkamer

Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, dan is het belangrijk dat al het leidingwerk en de elektra goed geregeld is. Met onze ruim 15 jaar ervaring en gecertificeerde monteurs ontzorgen we je volledig. En daarbij heb je maar één aanspreekpunt, wel zo makkelijk.

Wil je meer weten over sanitair en badkamers?

Ja, dat wil ik Onderhoud aanvragen
>

Hoe we jouw droombadkamer realiseren:

  • Wij komen bij je langs en nemen alle maten van de badkamer op
  • We sturen de maten en overige gegevens naar de showrooms
  • Op afspraak kan je langs bij de showrooms om een nieuwe badkamer te kiezen
  • De specialisten in de showroom maken een tekening van je nieuwe badkamer
  • Ze presenteren je badkamer in 3D, inclusief het sanitair wat je uitgezocht hebt

Wil je meer weten over sanitair en badkamers?

Ja, dat wil ik Onderhoud aanvragen

Het realiseren van je complete badkamer

Je kan bij ons ook terecht voor je complete badkamer. Dus niet alleen elektra en leidingwerk, maar ook tegelwerken, stucwerk, timmerwerken en overige werkzaamheden. Hiervoor werken wij samen met onze betrouwbare partners. Je hebt dus ook maar één aanspreekpunt en ontvangt één offerte.

Zodra je akkoord gaat, dan plannen we in overleg wanneer alle werkzaamheden worden verricht. Samen realiseren we jouw droombadkamer.

 

Aanpassingen voor minder validen

Wij bieden voor minder validen maatwerkoplossingen op het gebied van sanitair. We verzorgen de aanpassingen zoals die door zorginstanties worden voorgeschreven.